A jakie dodatki? Paczuszka świeżego szpinaku – mrożony też byłby ok podwójna pierś z kurczaka mały jogurt naturalny 2 jajka mozarella przyprawy Tarta ze szpinakiem i kurczakiem – jak zrobić? W tym czasie przesmażamy na oleju kokosowym pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę oraz szpinak z przyprawami – nie żałujcie czosnku. Tarta ze szpinakiem i kurczakiem – składniki Na ciasto potrzebne będzie: 160 gram mąki pszennej razowej 100 gram naturalnego jogurtu (dałam odtłuszczony ) 1 jajko łyżeczka soli Dość szybka potrawa – nie mam zbyt wiele czasu na spędzanie go w kuchni. Teraz znów wjazd do piekarnika na na jakieś 30 minut. Nakłuwamy widelcem ciasto, i wkładamy je do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na jakieś 10 minut. Mieszamy wszystko razem, dodajemy jogurt, i jajka, i wykładamy naszą masę na podpieczone ciasto.