Błyskawiczna w przygotowaniu sałatka warzywna z kolorowym makaronem i sosem czosnkowym puszka kukurydzy konserwowej słoiczek selera konserwowego słoiczek papryki konserwowej 200 g kolorowego makarony świderki 3 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany 18% 3 ząbki czosnku koperek świeży lub mrożony sól i pieprz Przygotowanie: Przygotowanie: Makaron gotujemy al dente, odcedzamy go, przelewamy zimną wodą i pozostawiamy do całkowitego wystudzenia. W międzyczasie do miseczki dodajemy majonez, śmietanę, czosnek przeciśnięty przez praskę, koperek i pieprz. Odcedzamy z zalewy kukurydzę oraz seler, a paprykę kroimy w drobną kostkę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://oobzarciuch.blogspot.com/2017/03/warzywna-saatka-z-makaronem.html