Składniki: (blacha 25x35) Biszkopt: - 6 jaj - 1 szklanka cukru - 1 szklanka mąki pszennej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 1 cukier waniliowy Masa budyniowa: - 1/2 litra mleka - 25 dag masła - 2 budynie śmietankowe lub waniliowe - 1 cukier waniliowy - cukier do smaku Masa truskawkowa: - 1 litr zmiksowanych truskawek (świeże lub mrożone) - 3 galaretki truskawkowe (ja użyłam owoce leśne) Wykonanie: Biszkopt: Nadal ubijając stopniowo dodawać cukier i cukier waniliowy, a następnie po 1 żółtku. Resztę mleka zagotować z cukrem i cukrem waniliowym, wlać rozrobiony budyń i zagotować. Masło utrzeć na puszystą masę i dodawać po trochu ostudzony budyń. Na końcu wmieszać delikatnie mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.