Składniki (ok. 15-18 babeczek) - 150 g margaryny - niepełna szklanka cukru - 3 jajka - 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii - szczypta soli - 2 1/3 szklanki mąki pszennej - 1/2 szklanki kakao - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - szklanka kefiru - 150 g gorzkiej czekolady, połamanej na kawałki Krem - 300 g miękkiego masła - 750 ml mleka - 2 budynie śmietankowe bez cukru - 5 łyżek cukru pudru Budyń ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, w zmniejszonej ilości mleka i bez cukru. Wszyscy mają ostatnio chęć na czekoladę, więc zużywam jej w kuchni zatrważające ilości, np. do takich babeczek - kakaowych z gorzką czekoladą, budyniowym, śmietankowym kremem i dodatkową kostką czekolady na wierzchu. Dodać ekstrakt, sól i mąkę wymieszaną z proszkiem i kakao na zmianę z kefirem. Miękkie masło utrzeć z cukrem, dodawać po łyżce budyń, cały czas miksując.