Grzanki z ricottą i pieczonymi warzywami

Aneta
Śniadania
15.03.2017 18:52
Grzanki z ricottą i pieczonymi warzywami

Idealny przepis dla miłośników włoskich smaków! Grzanki z ricottą i pieczonymi warzywami / 4 sztuki Składniki: - 4 kromki chleba - 4 łyżki ricotty - pieczone warzywa z tymiankiem - oliwa z oliwek - kilka gałązek świeżego koperku Przygotowanie: - Chleb opiekamy w opiekaczu. - Na wierzchu układamy warzywa pieczone z tymiankiem. Pieczone warzywa zainspirowały mnie do przygotowania przepysznej przekąski, chrupiącej i świeżej w smaku. Całość skropiłam dobrej jakości oliwą z oliwek i posypałam koperkiem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2017/03/grzanki-z-ricotta-i-pieczonymi-warzywami.html