Mini Betini) 2 tabliczki białej czekolady (każda po 100g) 330ml śmietanki 30% UHT 250g serka mascarpone 2 tabliczki czekolady mlecznej (każda po 100g) 3,5 szklanki (o poj. 250ml) pszenicy w miodzie (mogą być płatki Kangus lub Miami Miodziaki z Biedronki) – 2,5szklanki płatków (do masy ze śmietany) + 1 szklanka na wierzch ciasta Wyłożyć na wierzch kolejną warstwę herbatników, a na niej wcześniej przygotowaną masę z mleczną czekoladę. Ciasto Kinder Country bez pieczenia – Wykonanie: Blaszkę o wymiarach 23,5cm x 23,5 cm wyłożyć folią spożywczą lub papierem do pieczenia. Ja go wręcz uwielbiam :)) Swego czasu miałam umowę z Mężem, że na wszelkie okazje nie chcę kwiatków, tylko bukieciki z tych batoników :) Dwie czubate łyżki z powyższej masy śmietanowo-mascarponowej wymieszać za pomocą łyżki z rozpuszczoną, ostudzoną mleczną czekoladą. Ciasto Kinder Country bez pieczenia – Składniki: ok. 140g herbatników (u mnie 2 rzędy ciastek – 10 opak. Wstawić ciasto na kilka godzin do lodówki, by masa odpowiednio stężała (najlepiej na całą noc). Podane składniki wystarczą na blaszkę o wymiarach 23,5 x 23,5 cm. W sezonie zimowym, gdy czekoladę można schłodzić za oknem, wykonanie tego ciasta zajmuje niecałe 20 minut! :) Na wierzch ciasta wysypać szklankę pszenicy w miodzie.