Roladki wieprzowe z grzybami

Anna
Obiad
09.03.2017 17:03
Roladki wieprzowe z grzybami

Składniki: 5 plastrów schabu na kotlety 2 łyżki masła 2 łyżki oleju 40 dag pieczarek 1 cebula 1 serek topiony Roladki wieprzowe z grzybami to idealne danie na codzienny obiad jak i na wystawne przyjęcia. Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki masła i 2 łyżki oleju. Sposób przygotowania: Pieczarki obieramy i kroimy na połówki oraz cebulę obieramy i kroimy w piórka. Roladki układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika na 35-40 minut. Polędwiczki wieprzowe zapiekane z pieczarkami i mozzarellą to delikatne danie, które zachwyca każde podniebienie. Podajemy z różnymi dodatkami, np. z pieczonymi ziemniakami. Mozzarella przykrywa pieczarki, pod którymi znajdują się miękkie i soczyste polędwiczki wieprzowe. Cały czas całość mieszamy i smażymy na dużym ogniu. Polecamy Wam również nasze inne przepisy na dania główne.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://foodmagazine.pl/roladki-wieprzowe-z-grzybami/