Składniki: - 2 duże paczki krakersów - 2 duże paczki herbatników maślanych - puszka masy krówkowej o smaku orzechowym - 5 łyżek solonego masła orzechowego z kawałkami orzechów - 5 łyżek kremu typu Nutella - 2 opakowania budyniu waniliowego - 750 ml mleka + pół szklanki do nasączenia ciastek - łyżka cukru - 125 g masła - 3 łyżki orzechów laskowych - wiórki czekoladowe i pralinki Toffifee do dekoracji Orzechy bardzo drobno posiekać. Wlać na gotujące się mleko i ugotować na gęsto, zmniejszyć ogień i dodać masło. Rozsmarować na nich krem czekoladowy i przykryć herbatnikami moczonymi w mleku. Przestudzić, żeby nie było zbyt gorące i wylać na krakersy, od razu przykryć warstwą herbatników. Inspirowałam się pralinkami Toffifee a więc połączeniem kajmaku, czekolady i orzechów, pod postacią mojego ulubionego masła orzechowego. Rozsmarować na nich połowę kajmaku, posypać orzechami i przykryć warstwą krakersów. Pół litra mleka zagotować, w pozostałej szklance mleka rozrobić proszek budyniowy i cukier. Wyszło dość słodkie ale nie szczypie w zęby, za to tak smaczne, że sama zjadłabym całe.