BISZKOPT TRADYCYJNY..

Ewelina
Ciasta
13.02.2017 12:43
BISZKOPT TRADYCYJNY..

I uwaga oto przepis na biszkopt idealny : I uwaga oto przepis na biszkopt idealny : - 6 dużych jaj - 1 szklanka cukru ( ja używam szklanki o pojemności 200 ml) - 1,5 szklanki mąki - 1 łyżka proszku do pieczenia SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I uwaga teraz najważniejsze ( i tu serce mojej Mamy i Babci by pękło ) No ale dzięki tym kobietom odziedziczyłam w spadku przepis na biszkopt idealny. Nie można było nic głośniej powiedzieć, otworzyć drzwi, zrobić przeciągu bo biszkopt opadnie. po upieczeniu biszkopt rzucamy o blat :):).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojetorcikowo.blogspot.com/2016/04/moje-podstawy-to.html