Łosoś pieczony w piekarniku z warzywami Łosoś pieczony w piekarniku Składniki - 200 g łososia - 80 g brokułów - 80 g pomidorów koktajlowych - 100 g szpinaku - 2 ząbki czosnku - sok z połowy cytryny - rozmaryn - oliwa z oliwek - sól - pieprz Łosoś pieczony w piekarniku z warzywami to danie lekkie, zdrowe i smaczne, które nie wymaga od nas zbyt wielu umiejętności kulinarnych. Pamiętaj, aby nie trzymać ryby zbyt długo w piekarniku gdyż mięso się wysuszy i nie będzie już takie smaczne. - Do żaroodpornego naczynia wsyp szpinak, dodaj posiekany czosnek, skrop oliwą z oliwek i wymieszaj.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://alepysznie.pl/2017/01/losos-pieczony-w-piekarniku-warzywami/