Składniki: - Biszkopt kakaowy: - 6 jajek - 6 łyżek cukru - 4 łyżki mąki pszennej - 2 łyżki kakao - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - Masa kokosowa: - 750 ml mleka - 300 g kokosu - 3/4 szkl cukru - 250 g masła - 2 średnio-czubate łyżki mąki ziemniaczanej - Krem: - 1 puszka masy krówkowej 510 g - 250 g masła - 300 g orzechów włoskich Alesto Biszkopt kakaowy: Białka ubić na sztywno, dodać cukier, żółtka i nadal ubijać tak długo, aż masa będzie sztywna. Gorącą masę wylać na biszkopt, przykryć drugim biszkoptem, docisnąć i odłożyć w zimne miejsce aż masa kokosowa będzie zimna. Masa kokosowa: Z mleka odlać pół szklanki mleka i rozmieszać w nim mąkę ziemniaczaną. Resztę mleka zagotować z cukrem, wsypać kokos i mieszając gotować na wolnym ogniu około 5 minut. Wylać na blachę 33*23 cm wyłożoną na dnie papierem do pieczenia. Dodać pokrojone na kawałki masło i mieszać do momentu aż masło się rozpuści.