Łazanki z kapustą i grzybami będą też pysznie smakować w duecie z Łazanki z kapustą i grzybami Towarzyszy mi od zawsze, i od kiedy pamiętam znajdowała się na naszym stole wśród innych dwunastu tradycyjnych dań na Wigilię. Samą kapustę z grzybami można przygotować parę dni wcześniej i zostawić w chłodnym miejscu lub po prostu zamrozić. Czas przygotowania: 60 minut + czas moczenia Składniki: 500 g domowej kiszonej kapusty 1 duża cebula 200 g pieczarek 1 Cebulę kroimy w kostkę, szklimy na rozgrzanym tłuszczu na patelni. Rano grzyby doprowadzamy do wrzenia, a następnie gotujemy na mniejszym ogniu przez 20 minut.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2016/12/lazanki-z-kapusta-i-grzybami.html