Składniki na 2 osoby: - 1/3 główki kapusty pekińskiej - 1 korzeń pietruszki - kawałek selera - 1/2 marchwi - 1/2 jabłka - 2 łyżki oleju rydzowego - 2 łyżki oleju rzepakowego - sól, pieprz, szczypta cukru lub miodu - sok z 1/3 cytryny 1. Kapustę szatkujemy nożem, marchew, pietruszkę, seler - ścieramy na średnich oczkach tarki. Były mięciutkie i smaczne kopytka to teraz pora na surówkę do nich ;) Składniki na 2 osoby: 1. Kapustę szatkujemy nożem, marchew, pietruszkę, seler - ścieramy na średnich oczkach tarki. 2. Całość doprawiamy przyprawiamy, wygniatając surówkę aby smaki dobrze się przegryzły. 2. Całość doprawiamy przyprawiamy, wygniatając surówkę aby smaki dobrze się przegryzły.