ORKISZOWO - ORZECHOWE PĄCZKI Z CZEKOLADĄ

Fit

28.10.2016 17:02

ORKISZOWO - ORZECHOWE PĄCZKI Z CZEKOLADĄ

PRZEPIS => ORKISZOWO - ORZECHOWE PĄCZKI Z CZEKOLADĄ /przepis własny/ Składniki: 25 g mąki orkiszowej 25 g mąki z quinoa Quinua Real 15 g kaszki orkiszowej Nominal 1 jajko 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia łyżeczka oleju kokosowego extra virgin sól łyżka kremu z orzechów włoskich z nasionami konopii Amandin ok. 40 ml mleka z orzechów macadamia Amandin + łyżka kremu z orzechów laskowych z kakao Amandin do nadziania Opcjonalne dodatki: jeżyny figa popping z canihua jogurt słodzony syropem z quinoa Quinua Real Przygotowanie: Żółtko utrzeć z syropem, w drugim naczyniu białko ubić na sztywną pianę z odrobiną soli. Bake for about 3 minutes. Note: they become rapidly baked! Enjoy! ENGLISH VERSION: SPELT WALNUT MINI DOUGHNUTS WITH HAZELNUT COCOA CREAM Ingredients: 25 g spelled flour 25 g quinoa flour Quinua Real 15 g spelled baby cereal Nominal 1 egg 1/3 teaspoon baking powder teaspoon extra virgin coconut oil salt 1 tablespoon walnut cream with hemp seeds Amandin approx. Smacznego! ENGLISH VERSION: SPELT WALNUT MINI DOUGHNUTS WITH HAZELNUT COCOA CREAM Ingredients: 25 g spelled flour 25 g quinoa flour Quinua Real 15 g spelled baby cereal Nominal 1 egg 1/3 teaspoon baking powder teaspoon extra virgin coconut oil salt 1 tablespoon walnut cream with hemp seeds Amandin approx. 40 ml macadamia nut drink Amandin + 1 tablespoon hazelnut cocoa cream Amandin to fill Optional extras: blackberries figs canihua popping plain yogurt sweetened with quinoa syrup Quinua Real Preparation: Whip egg yolk with syrup, in a second bowl beat stiff the egg white with a pinch of salt. 40 ml macadamia nut drink Amandin + 1 tablespoon hazelnut cocoa cream Amandin to fill Optional extras: blackberries figs canihua popping plain yogurt sweetened with quinoa syrup Quinua Real Preparation: Whip egg yolk with syrup, in a second bowl beat stiff the egg white with a pinch of salt. Combine the remaining ingredients, then add beaten egg and finally the egg white foam. Pour the half of batter into greased molds and fill with cocoa hazelnut cream. Combine the remaining ingredients, then add beaten egg and finally the egg white foam. Pour the half of batter into greased molds and fill with cocoa hazelnut cream. możecie zasugerować sprzedawcy. aby skontaktował się z tą firmą, ponieważ jest ona wyłącznym dystrybutorem marek Amandin, Quinua Real i Nominal na Polskę. Następnie wkładać po małej ilości kremu orzechowego i przykrywać pozostałą częścią ciasta. Następnie wkładać po małej ilości kremu orzechowego i przykrywać pozostałą częścią ciasta.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://poraneknaslodko.blogspot.com/2016/08/orkiszowo-orzechowe-mini-paczki-z.html