21 września Czekoladowy krem jaglany z puree z mango podany z serkiem naturalnym, malinami, plastrami kokosa i smakołykiem z suszonych fig, daktyli, moreli, migdałów oraz pomarańczy CZEKOLADOWY KREM JAGLANY /PRZEPIS WŁASNY/ 70 g płatków jaglanych 150 ml czekolady do picia Van Houten 250 ml mleka kokosowo - czekoladowego szczypta soli kilka kropli ekstraktu waniliowego 2 łyżki gorzkiego kakao 2 łyżki syropu z kwiatu kokosa 3 łyżki przecieru z mango Do rondelka z gotującym się mlekiem wsypać płatki. Gdy zaczną się gotować, od czasu do czasu zamieszać, żeby gęstniejąca masa nie przywarła do dna. Gotować jeszcze około minuty, a następnie dodać przecier i przelać do miseczki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://poraneknaslodko.blogspot.com/2016/09/czekoladowy-krem-jaglany.html