fasola, z puszki – ciemna (2 puszki) jaja – 4 sztuki odtłuszczone kakao – spore, 4 łyżki dojrzałe banany – sztuk dwie proszek do pieczenia : 1,5 łyżeczki ksylitol – około 3/4 szklanki ale może być też np cukier kokosowy lub jakiś inny słodzik olej kokosowy – około 3 łyżki Ciasto fasolowe – jak zrobić? No bo kto by pomyślał, że ciasto fasolowe można ogarnąć na słodko, a nie w wersji wytrawnej. W dodatku wcale w nim tej fasoli nie czuć. Eksperymenty kulinarne ostatnich dni przywiodły mnie do miejsca, w którym nie spodziewałam się znaleźć. Wystarczy 40 minut – w zależności od piekarnika. Ciasto fasolowe – kulinarne zaskoczenie Ale jakoś nigdy nie było mi dane spróbować tej rewelacji.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://whatsup-gniezno.pl/2016/10/25/ciasto-fasolowe-z-kremem-orzechowym/