Składniki: Murzynek: 4 jajka 1 i 3/4 szklanki mąki pół szklanki cukru 250 g masła 2 łyżki kakao 8 łyżek wody 2 łyżeczki proszku do pieczenia Masę jogurtowa: 700 g jogurtu naturalnego opakowanie budyniu śmietankowego łyżka mąki ziemniaczanej łyżka mąki pszennej 4 łyżki cukru pudru 3 jajka Na blaszkę (moja ma wymiary ok 22x27cm) wyłożoną papierem do pieczenia, wylewamy połowę ciasta murzynkowego, na nie masę jogurtową i drugą połowę ciasta. Jogurt miksujemy z jajkami, a następnie dodajemy wymieszane mąki z budyniem. Wykorzystałam mrożone maliny, jeśli ich nie macie, możecie dać inne owoce, albo w ogóle z nich zrezygnować. Na końcu dodajemy pianę z białek i delikatnie mieszamy łyżką. Miksujemy i nie przerywając, dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia.