Pulpety z kapustą pekińską z prodiża

Beata
Obiad
08.10.2016 0:11
Pulpety z kapustą pekińską z prodiża

Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowego 1 mała głowka kapusty pekińskiej 1 jajko 1 ząbek czosnku 1 mała cebula 2 łyżki bułki tartej sól pieprz 1 puszka pomidorów 1/2 szklanki wody 2 łyżki mąki do obtoczenia olej do smażenia koperek do posypania Mięso włożyć do miski, dodać jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekaną drobno kapustę pekińską, cebulę, bułkę tartą, sól i pieprz .Wszystko Na blogu w zakładce Mięsa znajdziecie również inne propozycje pulpetów jak również duży wybór dań mięsnych. Po upieczeniu posypać posiekanym koperkiem. pulpety z kapustą pekińską z prodiża Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć pulpety z każdej strony.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/10/pulpety-z-kapusta-pekinska-z-prodiza.html