- Na talerzu ułożyć roszponkę, na niej ułożyć ugotowany makaron, pokrojoną w grubszą kostkę paprykę oraz ser brie. Garść roszponki 30g sera brie naturalnego 1/3 czerwonej papryki 1 większa figa Sos balsamiczny: 2 łyżki oliwy 1 łyżka octu balsamicznego ½ łyżeczki miodu Ulubione zioła Przygotowanie: Na sam koniec ułożyć pokrojoną na cząstki figę. Dodałam do niej makaronu i sera, który sprawił, że nasyci nas ona na dłużej. Całość natomiast polałam sosem na bazie octu balsamicznego, celem nadania aromatyczności i włoskiego klimatu. - Makaron ugotować w osolonej wodzie wg instrukcji na opakowaniu.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://fabrykapomyslow50.blogspot.com/2016/08/saatka-z-makaronem-figa-i-serem-brie.html