Ciasto wylewamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 20 min. Białka na bezę ubijamy na sztywną pianę ze szczyptą soli i stopniowo wsypujemy cukier. Masę wylewamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 st. Bezę pieczemy około 25 min. Masło ucieramy na puszystą masę oraz dodajemy po łyżce zimny budyń i ciągle ucieramy, aż powstanie jednolity krem. Na bezę wykładamy 2/3 masy, przykrywamy kakaowym biszkoptem i na górę wykładamy resztę masy. Następnie cały czas miksując stopniowo dodajemy cukier, po jednym żółtku i wsypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia oraz kakao. 1 szklankę mleka gotujemy z cukrem, a w 2 szklance mleka miksujemy żółtka, cukier oraz mąkę ziemniaczaną i pszenną.