Jesli macie ochotę na inne ciasto bez pieczenia to zapraszam na malinową fantazję Masa jogurtowa z jagodami 800 g jogurtu naturalnego typu greckiego 9 łyżeczek żelatyny 200 g jagód cukier puder według własnego smaku Jogurt zmiksować z cukrem pudrem, Jagody zmiksować na gładko i połączyć z jogurtem. Masa śmietanowa 600 ml śmietany kremówki 36% 3 łyżeczki żelatyny cukier puder do smaku Śmietanę zmiksować z cukrem pudrem, ubijając na sztywno. Podgrzać w mikrofali lub w kąpieli wodnej, ale nie gotować. Podgrzać w mikrofali lub w kąpieli wodnej, ale nie gotować. Jak już nastąpi chwila, kiedy nałożycie sobie na talerzyk to stwierdzicie, że warto było dla tej chwili czekać. Żelatynę rozpuścić w zimnej wodzie i poczekać aż napęcznieje. Żelatynę rozpuścić w zimnej wodzie i poczekać aż napęcznieje.