Nadzienie kokosowe: 200g nerkowców 100g wiórków kokosowych 50 ml mleka kokosowego 1 łyżka oleju kokosowego 3 łyżki syropu topinamburowego Warstwa czekoladowa: 50g czekolady o zawartości 70% kakao lub 1 łyżka oleju kokosowego 2 łyżki masła kakaowego 3 łyżki kakao 2 łyżki syropu klonowego lub syropu z karczochów jerozolimskich Kokosowe nadzienie tych słodyczy opiera się na delikatnym kremie z nerkowców, który jest moczony przez kilka godzin, a następnie mieszany z mlekiem kokosowym i wiórkami kokosowymi. Do wykonania warstwy czekoladowej użyj dowolnej czekolady dobrej jakości lub wymieszaj roztopione masło kokosowe z masłem kakaowym, naturalnym syropem i kakao w proszku. Warstwa czekoladowa może być zrobiona z dowolnej rozpuszczonej czekolady o zawartości 70% kakao, lub można ją zrobić samemu. Meble kuchenne Bodzio Schłodźcie te pyszności przez kilka godzin, ponoście je przez chwilę, a po dwóch godzinach zaproście wszystkich na herbatę. Namoczyć nieugotowane nerkowce w wodzie pitnej przez 3-4 godziny lub przez noc.