Pesto z jarmużu

Konrad
Obiad
31.07.2016 7:23
Pesto z jarmużu

Smak jest neutralny, walory odżywcze raczej nie zaważą w dużej mierze na naszym ogólnym samopoczuciu, jednak jest coś (poza modą), co przemawia za użyciem go – odmiana w codziennym jadłospisie. Ano dlatego, że nie jest on tylko bardzo zdrowy (zawiera duże ilości, m.in. witaminy K, ma właściwości antynowotworowe), ale, co ważne dla wielu healthy freaków, jest on po prostu modny. Dla mnie pesto z jarmużu świetnie pasuje do pieczywa na śniadanie w towarzystwie np. pomidora, ale też do makaronu. Podstawowym problemem po zakupie jarmużu jest to, do czego możemy go użyć, bo po co – już wyjaśniliśmy – moda. Nie ma reguły. [sp_recipe] Pesto z jarmużu jest już gotowe. Pesto z jarmużu Pesto z jarmużu…

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.blendman.pl/pasty-i-sosy/pesto-z-jarmuzu/