Low-carb pad thai z makaronu z alg morskich z tofu i zielonym groszkiem

Łukasz
Obiad
25.07.2016 12:00
Low-carb pad thai z makaronu z alg morskich z tofu i zielonym groszkiem

Mimo że sam w sobie nie ma żadnego smaku oraz zapachu, a konsystencją przypomina worek foliowy (tak, wiem, że to mało zachęcająca reklama), to świetnie się nadaje do aromatycznych potraw. Muszę się Wam do czegoś przyznać: mimo że cały czas proponuję Wam różne pyszności, to sam w ogóle ich nie jadam, no może poza drobnymi wyjątkami, kiedy są fit. Ostatnio mój jadłospis wywrócił się całkowicie do góry nogami i zrezygnowałem z bardzo wielu produktów w kuchni — głównie nabiału, cukru i glutenu. Dieta nisko-węglowodanowa ma jednak swoje minusy — nie można jeść swoich ulubionych potraw, takich jak choćby pad thai.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.food2.pl/2016/07/Low-Carb-Pad-Thai.html