składniki: 700 g karkówki 1 l wody 3 listki laurowe 2 kalarepki (ok 500 g) 2 marchewki 2 czerwone papryki (ok 500 g) 2 młode cukinie żółta i zielona (ok 600g) 1 czubata łyżka koncentratu pomidorowego 1 czubata łyżka czubrycy zielonej 1 łyżka wędzonej papryki sól Kalarepki obrać i pokroić w drobną kostkę. W międzyczasie paprykę oczyścić z nasion i pokroić w dużą kostkę. Cukinie umyć i razem ze skórką również pokroić w dużą kostkę. Gdy kalarepka będzie prawie miękka dodać pokrojoną paprykę oraz cukinię. W warzywniaku pełno warzyw więc i na talerzu jest ich sporo. Marchewkę dokładnie umyć i pokroić w plasterki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2016/07/gulasz-peen-warzyw.html