ogurtowe śniadanie z czarną porzeczką

Agata

Śniadania

11.07.2016 10:25

ogurtowe śniadanie z czarną porzeczką

Na zdrowie i na dobry początek dnia ! Jogurtowe śniadanie z czarną porzeczką 10 minut + 20 minut oczekiwanie Składniki: 1/2 szklanki czarnej porzeczki + 2 łyżki 2 łyżki płatków jęczmiennych lub innych 200 ml naturalnego jogurtu opcjonalnie miód do posłodzenia Wykonanie: Pół szklanki porzeczek dokładnie blendujemy, Mus przelewamy do słoiczka lub do miski, przykrywamy go jogurtem, a następnie wsypujemy płatki, Wszystko dokładnie mieszamy i słodzimy miodem, jeśli jest taka potrzeba. W czasie lata staram się wykorzystywać sezonowe owoce do przygotowania mojego śniadania, czyli, według dietetyków, do najważniejszego posiłku w czasie dnia.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2016/07/jogurtowe-sniadanie-z-czarna-porzeczka.html