Zrobiłam lekki przegląd lodówki i postanowiłam wykorzystać wiosennie skarby, które teraz królują non stop w mojej kuchni i tak pod wpływem impulsu powstał ten przepis. 2 jajka 2 łyżki mąki pełnoziarnistej pszennej 70g świeżego szpinaku ok. 1/3 pęczka botwinki 1 duży ząbek czosnku 1 łyżka oleju rzepakowego 30 g łososia Możecie usmażyć go z obu stron na złoty kolor lub gdy zsiądzie się jedna strona i zrobi lekko złota zwinąć na pół i podsmażyć z obu stron jeszcze chwilę, aby środek się ściął. Dodać łososia pokrojonego na małe kawałki i chwilkę smażyć - Masę jajeczną wymieszać z botwinką. wędzonego Sól pieprz 2 łyżki mleka Przygotowanie: - Jajka wymieszać z mąką i mlekiem za pomocą trzepaczki. - Czosnek posiekać zeszklić na oleju, dodać pokrojony w paski szpinak i botwinkę.