Syrop z mniszka. Miód z mleczy.

Agnieszka
Przetwory
01.05.2016 16:18
Syrop z mniszka. Miód z mleczy.

Im dłużej będziemy gotować taki syrop, tym więcej wody odparuje, a z syropu zrobi się miód (będzie bardziej gęsty i ciemniejszy). Im dłużej będziemy gotować taki syrop, tym więcej wody odparuje, a z syropu zrobi się miód (będzie bardziej gęsty i ciemniejszy). Im dłużej będziemy gotować taki syrop, tym więcej wody odparuje, a z syropu zrobi się miód (będzie bardziej gęsty i ciemniejszy). Z 1000 główek mniszka wyszło mi ok. 4 litry syropu. Z 1000 główek mniszka wyszło mi ok. 4 litry syropu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kolorowowkuchni.blogspot.com/2016/05/syrop-z-mniszka-miod-z-mleczy.html