Fishburger - najszybszy i najlepszy

Pati
Obiad
22.04.2016 21:47
Fishburger - najszybszy i najlepszy

Składniki: (4 porcje) 4 bułki do hamburgerów opakowanie paluszków rybnych – 300g kilka garści roszponki lub innej sałaty 4 plasterki sera chedar sos tatarski z tego przepisu (połowa porcji) olej do smażenia paluszków rybnych Kiedy wszystkie składniki mamy gotowe układamy kolejno: spód bułki roszponkę ser 2-3 paluszki rybne 1-2 łyżki sosu tatarskiego górę bułki I gotowe. Opcjonalnie: pomidor, ogórek i inne warzywa które lubicie 😉 Paluszki rybne smażymy na dobrze rozgrzanym tłuszczu lub w piekarniku według instrukcji na opakowaniu. Jednak z powodu ograniczonego czasu i dlatego, że byłam strasznie głodna sięgnęłam po mrożone paluszki rybne i gotowe bułki do hamburgerów. Piekarnik nagrzewamy do 200°C i wkładamy do niego przekrojone bułki na 2-3 minuty. Chyba każdego z nas nachodzi czasem ochota na jakiegoś fast food’a.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://patigotuje.pl/dania-glowne/domowy-fast-food/fishburger/