Składniki: (4 porcje) 4 bułki do hamburgerów opakowanie paluszków rybnych – 300g kilka garści roszponki lub innej sałaty 4 plasterki sera chedar sos tatarski z tego przepisu (połowa porcji) olej do smażenia paluszków rybnych Kiedy wszystkie składniki mamy gotowe układamy kolejno: spód bułki roszponkę ser 2-3 paluszki rybne 1-2 łyżki sosu tatarskiego górę bułki I gotowe. Opcjonalnie: pomidor, ogórek i inne warzywa które lubicie 😉 Paluszki rybne smażymy na dobrze rozgrzanym tłuszczu lub w piekarniku według instrukcji na opakowaniu. Jednak z powodu ograniczonego czasu i dlatego, że byłam strasznie głodna sięgnęłam po mrożone paluszki rybne i gotowe bułki do hamburgerów. Piekarnik nagrzewamy do 200°C i wkładamy do niego przekrojone bułki na 2-3 minuty. Chyba każdego z nas nachodzi czasem ochota na jakiegoś fast food’a.