Biszkopt 3 szt ( 21 x 21) 3x 3 jajka 3x 3/4 szkl mąki 3x 1/2 szkl cukru 3x. 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia Krem biały 330 ml śmietany 30% 2 białe czekolady Krem malinowy 500 ml śmietanki 30 % 1 masa śmietanowa malinowa z kawałkami owoców Krem maślany 1 kostka masła lub margaryny 1/2 szkl cukru pudru 2 łyżeczki soku z cytryny Dodatkowo dżem z czarnej porzeczki masa cukrowa barwniki 1. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy cukier, po jednym żółtku i stopniowo przesianą mąkę z proszkiem. 6. Pierwszy biszkopt nasączamy, smarujemy kremem malinowym, nakładamy drugi blat, również nasączamy, smarujemy dżemem porzeczkowym i białym kremem. Kiedy zacznie gęstnieć dodajemy masę z torebki, dalej miksujemy aż składniki całkiem się połączą. 5. Masło lub margarynę ucieramy z cukrem i sokiem cytrynowym na puszystą masę. 4. Obrane i pokrojone cytryny gotujemy w podanej ilości wody z cukrem. Nasączenie 2 cytryny 2,5 szkl wody 3 łyżki cukru Kiedy zacznie wrzeć, zdejmujemy z ognia i dodajemy połamane czekolady.