Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym

Ewelina
Obiad
13.04.2016 15:00
Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym

Papryka faszerowana Składniki: - 2 średnie papryki - 250g mięsa mielonego - pól woreczka ugotowanego ryżu - sól, pieprz - papryka słodka i ostra - gałka muszkatołowa - mała cebula - 2 łyżki oliwy z oliwek - garść startego sera żółtego Przygotowanie: - Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę, zeszklić na oliwie. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180C przez 30 minut. - 5 minut przed końcem posypujemy serem i ponownie zapiekamy. - Paprykę umyć, pozbawić gniazda nasiennego ucinając przy samym ogonku.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tagebuchpopolsku.blogspot.de/2016/04/papryka-faszerowana-ryzem-i-miesem.html