Jajka faszerowane z łososiem

Agata
Wielkanoc
18.03.2016 13:53
Jajka faszerowane z łososiem

Jajka faszerowane z łososiem 20 minut Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo 3 łyżki drobno posiekanego wędzonego łososia 1-2 łyżki majonezu sok 1/2 z cytryny opcjonalnie sól do smaku kawałki łososia do ozdoby koperek Wykonanie: Jajka obieramy, kroimy na pół i delikatnie wyjmujemy z nich żółtka, wkładamy je do blendera. Dziś na blogu kolejna propozycja na zbliżające się Święta Wielkanocne, pyszne i proste jajka faszerowane łososiem wędzonym.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2016/03/jajka-faszerowane-z-ososiem.html
Kulinarne przygody Gatity

Kulinarne przygody Gatity

Agata

facebook

instagram