Składniki na palmę z oliwek: - około 9 czarnych oliwek - patyk do szaszłyków - paseczki z cukinii i buraków - dowolny owoc potrzebny do wbicia szaszłyka np. nektarynkę Wykonanie: Faszerowana cukinia: Z umytych kawałków cukinii wydrążamy miąższ i wycinamy ozdobne paseczki. Składniki na 4 roladki : - 4 kawałki cukinii ok 4 cm - 4 plasterki dowolnej szynki - 3 łyżki serka śmietankowego Almette - 2 ugotowane jajka - por do dekoracji Do każdej różyczki dodajemy pokrojone w wzdłuż jajko, serek oraz wycięte paseczki z pora. Gotową palmę wbijamy w przeciętą na pół nektarynkę lub inny wybrany przez nas owoc.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://podrozwkulinaria.pl/cukinia-w-tropikach-2/