SZYSZKI JAGLANE W KARMELU DAKTYLOWYM- SMAK DZIECIŃSTWA

Natalia
Desery
14.03.2016 15:22
SZYSZKI JAGLANE W KARMELU DAKTYLOWYM- SMAK DZIECIŃSTWA

Nie byłabym sobą gdybym nie pozamieniała większości składników, żeby zrobić coś co przyniesie korzyści dla organizmu- dlatego prażony ryż zamieniłam na ekspandowaną jagłę, a zwykły karmel, na karmel daktylowy (możecie się z nim spotkać jeszcze w przepisie na wega szarlotkę z daktylowym karmelem SKŁADNIKI: 1,5 szklanki ekspandowanego prosa szklanka suszonych daktyli 1/2 szklanki wody WYKONANIE: Daktyle gotujemy ok 5 min w wodzie, następnie dokładnie je blendujemy. A teraz nie pamiętam kiedy ostatni raz je jadłam, nawet nie wiem czy można je jeszcze kupić.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://healthy-dreams.blogspot.com/2016/03/szyszki-jaglane-w-karmelu-daktylowym.html