Swego czasu, w Krakowie, na warsztatach z Jurkiem Sobieniakiem, przygotowałam rewelacyjną pastę do kanapek, która zachwyciła samego Jurka, była wspaniała, kremowa, ale użyłam sera mascarpone w połączeniu z serkiem kozim, to był prawdziwy rarytas, a gotowaliśmy w samym sercu miasta, tuż przy rynku. Ricotta z rzodkiewką i dymką Składniki: - 250 g sera ricotta - 1/2 pęczka rzodkiewki - 1/2 pęczka dymki - 1/2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku - sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Aby umilić sobie oczekiwanie na wiosnę przygotowałam dzisiaj, na śniadanie, ricottę z rzodkiewką i dymką.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2016/03/ricotta-z-rzodkiewka-i-dymka.html#more