ze szpinakiem i grana padano Składniki: 250 g młodego szpinaku 3 ząbki czosnku pieczywo np. ciabatta kawałek grana padano lub parmezanu sól, pieprz do smaku 5 łyżek oliwy z oliwek Przygotowanie: Dzisiaj zapraszam na chrupiące grzanki ze szpinakiem i grana padano, czyli przenosimy się do słonecznej Italii. Takie śniadanie sobie dzisiaj zafundowałam, a jutro planuję makaron, szpinak, grana padano i cieciorka-taka kombinacja smakowa. Każdą bruschettę podajemy ze startym na wierzchu grana padano. Każdą grillujemy z obu stron na patelni grillowej lub zwykłej. Na ciepłych grzankach układamy szpinak z czosnkiem. Oczywiście, wręcz jest to wskazane, bo słońca za oknem jak na lekarstwo!
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2018/02/bruschetta-ze-szpinakiem-i-grana-padano.html