Jeśli naszą rybę ugotujemy na parze lub w piekarniku w folii dodatkowo stanie się ona daniem niskokalorycznym, a zaręczam, że nie straci na smaku. Jeśli naszą rybę ugotujemy na parze lub w piekarniku w folii dodatkowo stanie się ona daniem niskokalorycznym, a zaręczam, że nie straci na smaku. Solimy, pieprzymy i gotujemy na parze lub jeśli wolimy smażymy na oleju wcześniej obtaczając ją w mące. Składniki: - 800g filetów z ryb mrożonych (dowolnych) - 1 duża cebula - 3 marchewki - 1 pietruszka - kawałek selera - biała część pora - 2 łyżki koncentratu pomidorowego - liść laurowy - 2 ziarenka ziela angielskiego - sól - pieprz - cukier - słodka papryka - 2 łyżki oleju - mąka - to obtoczenia ryby Można ją jeść zarówno na zimno, jak i na ciepło. Można ją jeść zarówno na zimno, jak i na ciepło. To takie żelazne danie, które zawsze sprawdza się na wszelkich uroczystościach domowych, a także, i podczas świąt.