Bananowe serniczki z dżemem jeżynowym.

Mateusz
Śniadania
02.03.2016 23:40
Bananowe serniczki z dżemem jeżynowym.

Składniki: -> 100g sera białego -> 1 jajko -> 1 banan -> 2 łyżki mąki pełnoziarnistej -> 1 łyżka płatków owsianych ->1 łyżeczka miodu Wykonanie: Ser biały, jajko, mąkę oraz płatki owsiane wraz z miodem umieszczamy w jednej misce. Najlepiej smakują podane na gorąco wraz z dżemem o dość kwaśnym smaku np. jeżynowy bądź z czarnej porzeczki. Najlepiej smakują podane na gorąco wraz z dżemem o dość kwaśnym smaku np. jeżynowy bądź z czarnej porzeczki. Serniczki formujemy najlepiej przy pomocy zwilżonych dłoni i smażymy na rozgrzanej patelni z niewielką ilością oleju po 2-3 minuty z każdej strony. W dzisiejszej propozycji pyszne śniadanie na bazie białego sera z bananami!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://jedzzdrowozyjzdrowofb.blogspot.com/2016/03/bananowe-serniczki-z-dzemem-jezynowym.html