Babka adwokatowa

Agnieszka
Ciasta
02.03.2016 13:40
Babka adwokatowa

Nam wszystkim bardzo smakowała :) Składniki: - 3/4 szklanki mąki pszennej, - 3/4 szklanki mąki ziemniaczanej, - 3/4 szklanki likieru jajecznego (adwokata), - 3/4 szklanki oleju, - 2 łyżeczki proszku do pieczenia, - 1 szklanka cukru, - 2 łyżeczki cukru waniliowego, - 4 jajka. Przygotowanie: Do miski wsypujmy suche składniki: mąkę pszenną, mąkę ziemniaczaną, cukier, cukier waniliowy oraz proszek do pieczenia - mieszamy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kolorowowkuchni.blogspot.com/2012/07/babka-adwokatowa.html

Aga w kuchni

Agnieszka