Pieczeń z kapustą pekińską

Beata
Obiad
28.02.2016 0:19
Pieczeń z  kapustą pekińską

Składniki 500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 1 cebula 1 mała główka kapusty pekińskiej 2 jajka 3 łyżki bułki tartej 1 łyżeczka papryki słodkiej sól pieprz natka pietruszki I wiecie, że zrobiłam bardzo szybką, smaczną pieczeń z mięsa mielonego i kapusty pekińskiej. Piec w 180 stopniach C do momentu aż z wierzchu mięso będzie rumiane. Do formy keksówki wyłożonej folią aluminiową wyłożyć masę mięsną, ubijając ją w formie. Do miski włożyć mięso, poszatkowaną drobno kapustę pekińską oraz pozostałe składniki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/02/pieczen-z-kapusta-pekinska.html

smak i uczucie

Beata