Domowy pasztet z drobiu

Monika
Przekąski
13.02.2016 17:35
Domowy pasztet z drobiu

Co zatem będzie nam potrzebne, aby wykonać nasz pasztet drobiowy? dwie małe blaszki , keksówki 0,5 kg wątróbki drobiowej 2, sporych rozmiarów cebule masło – prawdziwe, nie żadna margaryna ( około 2 łyżki) bułka tarta – jakieś 100-150 gram , im więcej bułki dodasz, tym bardziej zbity będzie pasztet śmietana kremówka, jeden duży kubeczek (400 ml) jaja – 3 sztuki sól , do smaku (około pół łyżeczki) kilka pieczarek Czytaj też: Z drobiowych wątróbek można wyczarować wiele pysznych potraw – jedną z nich jest domowy pasztet z kurczaka. Przepis na pasztet drobiowy – wykonanie Podsmaż na oliwie wątróbkę wraz z cebulą. Przepis na pasztet drobiowy z pieczarkami – co jest potrzebne? Przygotowanie takiego pasztetu – dwóch keksówek – to tak naprawdę około 10 zł, o ile trafimy na promocje cenowe. Jak widzisz, nasz przepis na pasztet drobiowy z pieczarkami jet naprawdę prosty. Chcesz poznać przepis na nasz pasztet drobiowy z pieczarkami? Zdejmij z ognia, pozwól jej ostygnąć a później zblenduj na gładki krem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://milionsposobow.pl/przepis-na-pasztet-drobiowy-z-pieczarkami/

Kulinarne sposoby

Monika