SKŁADNIKI: na około 20 sztuk 1 dojrzały banan 1 łyżka dowolnych mielonych orzechów 1 kopiasta łyżka kremu czekoladowo - bananowego (a`la nutella) Kolejna trufelkowa odsłona :) To taka słodka przekąska, którą gdyby nie czas poświęcony na chłodzenie masy, mogli byśmy zrobić w kilka chwil. Polecam wykonanie tych słodkości, dla własnej przyjemności, lub w celu obdarowania nimi kogoś, kogo lubimy :) Idealnie sprawdzą się jako słodki prezent. 2 łyżki mleka w tubce karmelowego około 150 - 180 g herbatników kakao do obtoczenia trufli Odstawić do lodówki na około 2 godziny, aby masa stężała.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.xn--kuchniawopaach-qnc.pl/2014/08/trufle-bananowo-karmelowe.html?m=1