ja polecam ze śmietaną 🙂 Składniki: na ok. 4 porcje: 500 g makaronu spaghetti/Lubella/ 5 jajka 200 ml słodkiej, płynnej śmietany 30% 200 g wędzonego boczku 60 g startego parmezanu lub startego sera żółtego + trochę do posypania sól, pieprz czarny 1 łyżka oliwy z oliwek lub ewentualnie zwykły olej Polecam przepis na Spaghetti carbonara..smaczna potrawa ..łatwa w wykonaniu przez każdego.. Sposób przygotowania: Makaron ugotujemy w osolonej wodzie, według przepisu na opakowaniu. Dodajemy masę jajeczną i mieszamy , aż wszystkie składniki się połączą, a sos lekko zgęstnieje. Nie mieszamy za długo, żeby nie zrobiła nam się jajecznica!.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.ugotujmycos.pl/spaghetti-carbonara/