Przysmak kanapkowy z boczku

Kasia
Śniadania
30.01.2016 13:34
Przysmak kanapkowy z boczku

Jak już wam pisałam ostatnio staram się nie kupować wędlin i ciągle robię swoje w domu-tym razem wypróbowałam nowy przepis- okazał się na prawdę pyszny, Fajne w nim jest również to ,że zrobimy ją na prawdę szybko i jak tylko wystudzimy możemy wcinać na kanapce nie trzeba czekać-polecam pycha!! Podzielić na dwie części, z każdej uformować walec, ułożyć na kawałku gazy i zwinąć. Podzielić na dwie części, z każdej uformować walec, ułożyć na kawałku gazy i zwinąć. Zapraszam na film z przepisem krok po kroku : Składniki: - 1 kg chudego surowego boczku - 5 jajek - 5 łyżek bułki tartej - 1,5 vegety - sól, pieprz - włoszczyzna Przygotowanie: Z włoszczyzny ugotować wywar, doprawić. Zapraszam również po inne przepisy na wędliny domowe-znajdziecie je pod tą nazwą na pasku bocznym Włożyć do wywaru i gotować godzinę na małym ogniu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://swojskiejedzonko.blogspot.com/2016/01/przysmak-kanapkowy-z-boczku.html