Ryba po genueńsku

Beata
Zapiekanki
19.01.2016 0:06
Ryba po genueńsku

inspiracja gazeta Moje gotowanie Składniki 500 g dowolnych filetów rybnych 2 łyżki soku z cytryny 2 średnie pomidory 100 g sera mozzarella 2 ząbki czosnku 2 łyżki pestek słonecznika 2 łyżki startego na drobnych oczkach sera żółtego 2 łyżki oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Filety rybne osuszyć , skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Mozzarellę pokroić na cieniutkie plastry i poukładać między rybą tak jak na zdjęciu nr 2. Na wierzchu ułożyć masę serową i piec w piekarniku w 200 stopniach C około 20-30 minut. Połową masy wyłożyć dno naczynia do zapiekania, a następnie ułożyć pokrojoną w kawałki rybę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/01/ryba-po-genuensku.html