Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem

Ewelina
Przekąski
08.01.2016 13:45
Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem

Sałatki na Sylwestra oraz Przekąski na Sylwestra Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem – Składniki: 400g szpinaku (świeży lub mrożony) 250g sera feta 2 łyżki gęstej śmietany 18% oliwa z oliwek lub masło (do smażenia) 2-3 ząbki czosnku sól, pieprz do smaku ok. 300g ciasta francuskiego żółtko Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem – Wykonanie: Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem – super przekąska na imprezę, Sylwestra, czy jako drugie śniadanie do pracy lub szkoły. Ciasto francuskie pociąć na kwadraty o dowolnej wielkości (u mnie z reguły są to kwadraty o boku = 5cm). Przygotować farsz szpinakowy wg przepisu znajdującego się tutaj: Farsz szpinakowy z fetą. Jeśli szukacie jeszcze innych inspiracji na sylwestrowe menu to polecam wpisy:

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kulinarneprzeboje.pl/2015/12/29/kieszonki-z-ciasta-francuskiego-ze-szpinakiem/