Kruche babeczki z musem łososiowym

Anna
Przekąski
05.01.2016 17:03
Kruche babeczki z musem łososiowym

Potrzebne nam (na 18 mini-babeczek): - 18 małych korpusów do kruchych babeczek - 270 g serka typu almette - 150 g łososia wędzonego na zimno (u mnie z koperkiem) - pieprz cytrynowy - szczypta soli Przygotowanie: Łososia rwiemy na mniejsze kawałki, mieszamy z serkiem i blendujemy na gładką masę. Kruche babeczki z musem łososiowym Kilka składników i zaledwie 5 minut w kuchni - tylko tyle potrzebujesz, żeby przygotować tę fantastyczną przekąskę. Ja preferuję takie mini-babeczki, akurat na dwa kęsy. Możesz go też podać na kawałkach pumpernikla, grzankach lub krakersach.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://wposzukiwaniuinspiracji.blogspot.com/2016/01/kruche-babeczki-z-musem-ososiowym.html