Paszteciki z ciasta francuskiego

Ewelina
Przekąski
28.12.2015 14:41
Paszteciki z ciasta francuskiego

Jest to także dobry pomysł, aby zagospodarować nadmiar pozostałego farszu. na 8 dużych pasztecików Składniki: ok. 400 g kapusty z pieczarkami PRZEPIS TU 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 jajko Szybkie w przygotowaniu, smaczne zarówno na ciepło jak i na zimno, będą świetnie pasować do Wigilijnego barszczu. Wczoraj na blogu zamieszczałam przepis na kapustę z pieczarkami . Paszteciki świetnie smakuję do barszczu na ciepło jak i na zimno. Jeżeli macie przygotowaną wcześniej kapustę z pieczarkami lub z grzybami, a nie macie czasu na lepienie pierogów polecam takie rozwiązanie. (Na pół i każdą połowę na 4 części). Dziś zapraszam na paszteciki z ciasta francuskiego do których użyłam jej jako farszu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.tysiagotuje.pl/2015/12/paszteciki-z-ciasta-francuskiego-z.html