Labraks pieczony w folii

Agata
Obiad
30.11.2015 9:14
Labraks pieczony w folii

Czas przygotowania: 20 minut Proporcje dla 2 osób Składniki: - 2 wypatroszone labraksy - 1 łyżeczka masła - posiekana natka pietruszki - sól morska - pieprz - 5 plasterków cytryny - folia aluminiowa Wykonanie: Do środka wkładamy po pół łyżeczki masła, posiekaną natkę pietruszki i przekrojone na pół plasterki cytryny. Dziś nadrabiam zaległości i zapraszam Was na pyszną rybę, oto labraks pieczony w folii. Rybę delikatnie rozwijamy z folii, podajemy skropioną sokiem z cytryny. Rybę owijamy folią aluminiową i układamy na rozgrzanym elektrycznym grillu lub patelni grillowej. Przygotowałam go według przepisu zamieszczonego w najnowszej książce kulinarnej Kuchni Lidla pod tytułem Ryby są super.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2015/11/labraks-pieczony-w-folii.html