Tak przygotowane roladki obsmażyć na patelni z każdej strony,przełożyć na żaroodpornego naczynia i piec ok40- 50 min w 180st C( w zależności od piekarnika). Gotowe nadzienie rozsmarować na plastrach mięsa,zwinąć w roladki,każdą z nich obwinąć boczkiem,po 2 plastry na jedną roladkę. Na patelni zeszklić cebulę pokrojoną w małą kostkę,dodać pokrojone pieczarki i dusić ok 10 min,podlewając przegotowaną wodą. Składniki: - pierś z indyka - 6 kotletów - ok 500-600g pieczarek - 1 duża cebula - 12 podłużnych plastrów wędzonego surowego boczku - sól,pieprz
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://jaworskaanna7.blogspot.com/2015/11/roladki-z-indyka-z-pieczarkami-otulone.html